Vill du boka tid eller
har du en fundering?
Ring oss på 060-17 25 35


Om oss


Historia


Däckhuset i Sundsvall AB startades i oktober 2001 av oss, Mats och Micke Persson, två bröder med lång och gedigen erfarenhet inom däckbranschen. Här möter du även våra trevliga medarbetare Patrik och Råger. Vi satsar på hög kompetens och professionell hjälp och rådgivning till dig som kund. Från 2013 erbjuder vi även Snabbservice för din bil.


Smarta tjänster och stort sortiment

Hos oss kan du alltid hitta Däcken och Fälgarna till din Bil/Mc. Vi erbjuder däck från Nokian, Kuhmo, Michelin, Good Year m.fl. Lättmetallfälgar från Ocl Trading, Svenska fälg, Rautamo, Specialfälgar och Amring. 

Besök gärna vår butik där du hittar de flesta däckfabrikat och mönster, och kan känna och klämma på ett stort antal av ”årets fälgar”,  hämta kataloger eller bara dricka en kopp kaffe i väntan på att din bil blir klar.

Mc däck finns både till Landsvägsmotorcyklar och Cross/Endurocyklar i välkända fabrikat som  Dunlop, Michelin och Mitas. I vår välsorterade MC Butik hittar du reservdelar och tillbehör samt försäljning av GasGas, Suzuki samt Husaberg motorcyklar.

Vi finns i ändamålsriktiga lokaler med en modern maskinpark på Lagergatan 10. Här möts du av kunnig och trevlig personal!


Har du problem med att förvara dina däck, så kan vi erbjuda säsongsförvaring:
(inkl. tvätt, skiftning på bilen och kontroll av däcken).
Vår fullserviceverkstad har även däck och fälgar till buss och lastbil, traktor /entreprenadmaskiner samt truck/industridäck.

 
Servicebil för fältservice

Vi har en fullutrustad servicebil med kompressor och kran, med den löser vi "alla" dina däckproblem. Vi kan även erbjuda 24H jour, kontakta oss för vidare information.


Brett sortiment, förmånliga priser

Däckhuset i Sundsvall AB är samarbetspartner till Däckpartner. Som Däckpartner partner kan vi erbjuda dig som kund en bättre service och lägre priser på däck. Däckpartner är inom sin bransch en av Nordens största däckkedja.